Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sedulų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Seinų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sėlių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sembų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sėmenų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė miltų 125 g sviesto 3 šaukštai grietinės 0,5 šaukštelio sodos druskos pagal skonį 200 g lydytų sūrelių 3 svogūnai 3 kiaušiniai
Gaminimas: 1. Miltus su
sviestu kapokite peiliu, iki gausite smulkių trupinėlių masę. Supilkite grietinę, sodą ir druską. Greitai išmaišykite tešlą ir padėkite valandai į šaldytuvą. 2. Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepkite juos iki auksinės spalvos. Palikite atvėsti. 3. Sūrį (prieš tai valandą
palaikytą šaldymo kameroje) sutarkuokite trintuve. 4. Į sutarkuotą sūrį įmuškite kiaušinius, sudėkite svogūnus, įberkite pipirų ir išmaišykite. 5. Tešlą iškočiokite, sudėkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą, suformuodami kraštelius. 6. Supilkite įdarą ir kepkite 180
laipsnių C orkaitėje 40 minučių.
|
|
|
|
|