Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medininkų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Medkirčių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Medžiotojų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Merkinės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Mėtų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 42 g mielių 100 g kviečių sėlenų 1 šaukštas medaus 900 g miltų 2 svogūnai 200 g sūrio 2 šaukštai jūros druskos
Gaminimas: Blendinį paruošti iš sutrintų mielių, kviečių
sėlenų, medaus, 3/4 l vandens (35 C) ir 250 g miltų. Dubenį su blendiniu pridengti drobule ir palikti, kad pastovėtų. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Kietą sūrį sutarkuoti, o minkštą supjaustyti kubeliais arba sutrinti šakute. Supjaustytus svogūnus, sūrį, druską ir likusius miltus
suberti į paruoštą blendinį ir išminkyti blizgančią bei elastingą tešlą. Gerai išminkyta tešla nebelips prie dubens sienelių. Tešlą pridengti drobule ir palikti, kad pakiltų. Ant miltais apibarstytos lentelės tešlą dar kartą perminkyti ir suformuoti duonos kepalą. Duoną dėti į riebalais išteptą
skardą ir palikti, kad dar kartą pakiltų. Kepti ant vidurinio įkaitintos orkaitės įtvaro. Po 10 minučių (250 C) sumažinti ugnį ir baigti kepti (dar kepti 80 minučių 175 C).
|
|
|
|
|