Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Trakų g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Vilniaus g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Žalioji g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Alyvų g., Strielčių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g kvietinių miltų 2 šaukšteliai Santa Maria kepimo miltelių 2 šaukšteliai Santa Maria prieskonių (cinamono, kardamono, imbiero ir pan.) 250 g cukraus 3 kiaušiniai 1 apelsino
žievelė 85 g razinų 85 g džiovintų vyšnių 50 g migdolų 50 g pistacijų
Gaminimas: Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, prieskoniais. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Po to berkite ir įmaišykite miltų mišinį. Galiausiai įmaišykite smulkiai tarkuotą
apelsino žievelę, razinas, vyšnias, smulkiai kapotus migdolus ir pistacijas. Sudėkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 30-45 min. 180 laipsnių orkaitėje. Išėmę pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir kepkite dar apie 15-20 min. 100 laipsnių orkaitėje (pagal Celsijų).
|
|
|
|
|