Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nedidelio storio biriu uolienu sluoksnis, imirkes gruntinio, lietaus ar sniego tirpsmo vandeniu ir slenkantis slaitu zemyn,
Audiniu dekoravimo technika, kai pries dazant visa audini plonu istirpinto vasko sluoksniu dengiama ta vieta, kurios nenorima nudazyti,
Veiksmu ir taisykliu visuma, parodanti, kaip is pradiniu duomenu gauti teisinga rezultata, vadinama,
Dabartinis Stalingrado pavadinimas,
Kiek 1897 m. surasymo duomenimis, dabartines Lietuvos ribose gyveno gyventoju, iskaitant ir rusu kariuomene [tukstanciais],
Žliobiškio g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Ažubalių g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Bilėnų g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Klevų g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Kreivoji g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 1 valg. Š. krienų 2 gvazdikėliai 1 valg. Š. alyvuogių aliejaus 0,5 arb. š. druskos 0,5 arb. š. šviežiai maltų juodujų
pipirų
Gaminimas: Burokėlius nuplauname, įdedame į maišiuką ar sandarų indelį ir paliekame šaldiklyje 1-4 dienoms. Indelį su burokėliais iš šaldymo kameros perkeliame į šaldytuvą ir paliekame pamažu tirpti 1-2 dienas. Peiliu nupjauname burokėlių šakneles, nulupame burokėlių
žieveles (lupsis labai lengvai, beveik kaip apelsinas). Burokėlius supjaustome kubeliais arba sutarkuojame burokine tarka. Grūstuve susmulkiname gvazdikelius. Indelyje sumaišome gvazdikėlių miltelius, krienus, aliejų. Šiuo mišiniu apliejame burokėlius, pasūdome, papipiriname ir
išmaišome. Salotos bus skanesnės jei 1-2 val. palaikysime jas šaldytuve skoniams persisunkti.
|
|
|
|
|