Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galintėnų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Miško g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Mokyklos g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Raitininkų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Vingio g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 25 g mielių, šviežių 220 ml pieno 500 - 550 g miltų 3 v. š. cukraus 80 g sviesto 1 kiaušinio 1 nubraukto a. š. druskos 1 kiaušinio, bandelių viršui
aptepti Įdarui: 80 g sviesto 80 g cukraus 1 kupino v. š. cinamono
Gaminimas: 1. Pieną užkaitinkite beveik iki virimo. Į šiltą pieną sumeskite ištirpinkite sviestą. Palaukite, kol pienas atvės iki maloniai šiltos temperatūros. 2. Mieles sumaišykite su šaukštu
atvėsusio pieno ir šaukšteliu cukraus. 3. Miltus persijokite ir sumaišykite su druska. 4. Kiaušinį lengvai išplakite su pora šaukštų cukraus. 5. Dubenyje su miltais padarykite įdubą, supilkite pieną, sudėkite mieles ir kiaušinį. Tešlą išmaišykite šaukštu, tada rankomis. Tada leiskite
tešlai 10 min. pastovėti. Tada truoutį paminkykite, kad sukibtų į vieną gumulą ir pasidarytų daugmaž vientisa ir palikite kilti 45 minutes. Uždenkite dubenį švariu rankšluostėliu, kad tešla neperdžiūtų. 6. Kol tešla kyla, pasiruoškite įdarą. Sviestą, mediniu šaukštu, labai gerai ištrinkite su
cukrumi ir cinamonu, kad būtų minkšta, tepi košelė. 7. Kai tešla jau bus pakilusi, iškočiokite 0, 5 - 1 cm storio stačiakampio formos tešlos lakštą. Jį ištepkite cinamoniniu sviestu, suvyniokite į vyniotinį ir supjaustykite į gabalėlius. Gabalėlių skaičius priklauso nuo to, kokio dydžio
bandelių norite. Man gavosi 22 vidutinio dydžio bandelės. 8. Bandeles sudėkite į keksiukų kepimo formą, padengtą keksiukų „sijonėliais“. 9. Bandeles pakildinkite dar 30 minučių. 10. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C. 11. Prieš kepimą bandeles patepkite kiaušinio
plakiniu. 12. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 minučių. Svarbu, kad bandelės pakiltų ir paruduotų, bet nereikia perkepti, nes bus per sausos.
|
|
|
|
|