Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šiaušės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šiladžio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šilėnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šilų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šilubalio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sūrio 70 g grietinės 70 ml augalinio aliejaus 75 g miltų 1 stiklinė grybų (virtų) 1 v. š. kečupo 1 a. š. kepimo miltelių 1 a. š. sodos 1 svogūno 3
kiaušinių 2 v. š. petražolių (smulkintų) Druskos Paprikos miltelių
Gaminimas: Suojaustytus ir virtus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis
petražolėmis. Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite. Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo
popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 190 °C temp. 40 min. Skanaus!
|
|
|
|
|