Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g fermentinio sūrio 370 g varškės 150 g karšto rūkymo vištienos 2 v. š . grietinės 5 skiltelės česnakų 2 saujos krapų druska malti juodieji
pipirai
Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustyti ir sutrinti kartu su varške, grietine, išspaustu česnaku, 1 sauja krapų bei prieskoniais. Sūrį sudėtį į tvirtą polietileninį maišelį ir virti puode su vandeniu apie 15-20 min. (sūris turi išsilydyti). Išsilydžiusią sūrio masę
išlieti ant maistinės plėvelės ir išlyginti. Šiek tiek apstingus sūriui, sudėti ant jo įdarą, suvynioti ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Patiekti supjaustytą riekelėmis ir apibarstyti likusiais susmulkintais krapais. Skanaus.
|
|
|
|
|