Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lydimėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lydos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liejyklos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liepyno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liepkalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500g. miltų 200g. sviesto 3 tryniai kiaušinis 40g. mielių šaukštelis sodos 1/2 stiklinės grietinės aguonų arba kmynų druskos Gaminimas: Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti
grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti plaktu kiaušiniu, pabarstyti aguonomis ir kmynais ir kepti orkaitėje. Užkandis prie alaus
paruoštas!
|
|
|
|
|