Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų 17-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 18-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 19-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 2-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 20-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 obuoliai, dideli, 1 želė pakelis, 200 gramų šviežių braškių, 200 gramų grietinėlės, 2 šaukštai cukraus pudros, 1 grietinėlės
standiklio
Gaminimas: Obuolius perpjaunam per pusę ir išskaptuojam. Želę paruošiame kaip ant pakuotės, tik pilam 25% mažiau vandens. Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais, sudedame į obuolių vidų. Įpilame želės, likusią želė supilame į mažas formeles. Grietinėlę išplakam
su cukraus pudra ir grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos. Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį, ir papuošiame plakta grietinėle. Skanaus.
Farširuota lydeka pagal Sandrą
|
|
|
|
|