Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geofiziniai tyrimai greziniuose, pagristi uolienu fiziniu savybiu tyrimais [vns.],
Rasytojas, romanu "Vezio palata", "Pirmajame rate", "Gulago archipelagas", apysakos "Viena Ivano Denisoviciaus diena" autorius (liet.) ,
Didziausia Kolumbijos upe,
Sampinjonas arba .....,
Abrikosu likeris,
Maudyklos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mažoji Gamtininkų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mažoji Plukių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Medžiotojų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Meldų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 kiaušinių, virtų 1 batono (prancūziško) Druskos Pipirų Pomidoro Sviesto, minkšto 3 -4 skiletlių česnako
Gaminimas: 1. Batoną supjaustykite
riekelėmis, aptepkite sviestu sumaišytu su česnaku ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 °C temp. apie 10 min, kol apskrus. 2. Kiaušinius sutrinkite blenderiu iki vientisos masės, įdėkite druskos, pipirų, česnako ir sumaišykite su majonezu. 3. Batono riekeles aptepkite
pagaminta mase ir uždėkite po riekelę pomidoro.
|
|
|
|
|