Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lingvistines geografijos zemelapio linija, rodanti morfologinio kalbos reiskinio paplitimo ribas,
Zemelapio linija, jungianti vietas, kuriose buvo vienodo stiprumo zemes drebejimas,
Sporto, turizmo, pramogu burlaivis arba motorlaivis,
Daugiametis svoguninis dekoratyvinis augalas,
Vedu personazas - pirmasis pasaulyje numirelis, tapes mirusiuju pasaulio valdovu ir teiseju,
Pušų g., Bijūnų k., Kauno r. sav.,
Rožių g., Bijūnų k., Kauno r. sav.,
Rūtų g., Bijūnų k., Kauno r. sav.,
Tulpių g., Bijūnų k., Kauno r. sav.,
Apynių g., Biruliškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kepalas baltos formines duonos 230 g lašišos 450 g sviesto 3 citrinų sultys 300 g krapų druskos 5 kietai virtų kiaušinių tryniai baltųjų pipirų
Gaminimas: Lašišos
pertepimui: 200 g sūdytos lašišos, 200 g sviesto, 1 citrinos sultys. Žaliajam pertepimui: 300 g krapų, 100 g sviesto, 1/2 citrinos sultys, truputis druskos. Geltonajam pertepimui: 5 kietai virtų kiaušinių tryniai, 100 g sviesto, truputis druskos, baltųjų pipirų. Papuošimui: salotų lapų,
petražolių, 50 g sviesto, 1 citrina, 30 g lašišos. Duoną supjaustome į 5 lakštus. Ant pirmojo lakšto tepame pusę lašišos pertepimo. Jam išsukame sviestą, sudedame smulkiai supjaustytą lašišą ir supilame citrinos sultis. Uždedame duonos sluoksnį ir ant jo tepame geltonąjį pertepimą.
Ruošdami jį į išsuktą sviestą sudedame kiaušinio trynius, įberiame druskos ir baltųjų pipirų. Ant trečiojo duonos sluoksnio tepame žaliąjį pertepimą, kuriam sviestą permalame kartu su krapais, trupučiu druskos ir citrinos sultimis. Ant ketvirtojo sluoksnio užtepame likusią lašišos masę,
uždengiame penktuoju lakštu, suvyniojame į maistinę plėvelę ir paslegiame. Per naktį laikome paslėgę, o po to 1 val. šaltai. Išvyniojame, šonus aptepame išsuktu sviestu ir papuošiame.
|
|
|
|
|