Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kasdiene judaizmo ispazineju malda,
Senoves graiku filosofas, teiges, kad pasauli sudaro keturi pradai: zeme, oras, ugnis ir vanduo,
Smukimas nuo aukstesnio lygio i zemesni,
Sasiauris, skiriantis Sicilija nuo Italijos,
Prancuzu kompozitorius, pianistas, vargonininkas, dirigentas, rasytojas, operos "Samsonas ir Dalila", baletu, kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Muziejaus g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Muziejaus skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Narutavičių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Naujoji g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Nemuno g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 prancūziškas batonas Sviesto aptepas: 125 g sviesto citrinos sulčių druskos raudonųjų pipirų kario 1 skiltelė česnako petražolės citrininės melisos (Vaistinė
melisa) svogūno laiškų
Gaminimas: Prancūziškas batonas perpjaunamas, kad tilptų į grilį. Storos riekės įpjaunamos, bet neperpjaunamos, kad batono pagrindas išliktų. Riekės iš abiejų pusių aptepamos sumaišytu su priedais sviestu ir tvirtai suspaudžiamos viena prie kitos.
Suvyniojamas į foliją. Batonas įdedamas į įkaitusį grilį ant grotelių ir kepama apie 4-5 minutes. Patiekiama folijoje. Tinka prie moliuskų, aštraus kepsnio arba... Jūs turėtumėte patys išbandyti!
|
|
|
|
|