Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieta, kur upes vanduo krinta nuo skardzio, esancio jos vagoje,
Vieta, kur uzdaromi prasikalte kaliniai,
Vieta, kur vejas neuzpucia,
Vieta, kur vyksta karines pratybos,
Vieta, kurioje yra gamtiniu gydomuju veiksniu, spec. istaigu bei irenginiu ligoniams gydyti,
Žalioji g., Molainių k., Panevėžio r. sav.,
Dvaro g., Naudvario k., Panevėžio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Gustonių g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g veršienos (Abbacchio) 0,5 stiklinės pomidorų sulčių 2-3 svogūnai 2-3 svarainiai 50 g sviesto druska pipirai
Gaminimas: Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome
druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta. Patiekiame su virtomis bulvėmis,
pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
|
|
|
|
|