Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sprt. zaidimas: ledu paleista kuoka (diskas su rankenele) stengiamasi pataikyti i taikini (nubrezta ant ledo) ,
Metalo keramika - labai kietos, kaitrai atsparios medziagos, sukepintos is metalo milteliu ir nemetalisku priedu,
Koloniniu grezimu isgreztas cilindrinis uolienos stulpelis, is kurio nustatomos jos savybes,
Astr. galaktikos branduolio centr. dalis, turinti daugiausia zvaigzdziu,
Kvadratine arba daugiakampe lubu, arkos, skliauto iduba,
V. Bernotėno g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
V. Kudirkos g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vaisių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vaivorykštės g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vaižganto g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jauni špinatai, 500 g Sviestas, 15 g Kiaušiniai, 4 vienetai Druska Pipirai Muskatas, maltas Parmezano sūris, 4 šaukštai Grietinės sūris, 250 g Pienas, 1 šaukštas Lašiša,
rukyta, pjaustyta juostelėmis, 300 g
Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Išklokite popieriumi skardą. 2. Išvirkite špinatus (nupjaukite špinatų kotus, nuplaukite ir sudėkite į puodą ir virkite kol lapai suglėbs). Trinkite
smulkintuvu su sviestu ir tryniais, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, muskatų. 3. Išplakite kiaušinių baltymus ir metaliniu šaukštu įmaišykite į špinatų mišinį. Supilkite į skardą, išlyginkite paviršių. Užbarstykite pusė permazano sūrio. 4. Kepkite 10- 15 min., kol
iškils vidurys. Likusį kepimo popierių apibarstykite likusiu sūrių, ant jo išverskite kepinį ir nulupkite popierių. 5. Išplakite pieną su sūriu ir lygiai aptepkite vyniotinį. Ant viršaus sudėkite lašišų juosteles, lakštą suvyniokite, pradėdami nuo trumpesnio galo.
|
|
|
|
|