Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mitologijos dalis, aiskinanti dievu kilme ir genealogija,
Zemynas, is kurio kilo juodieji ir raudonieji serbentai,
Del saves,
Muzikos kurinio tempas - labai letai, placiai,
Mokslas, tiriantis bendrasias materijos savybes, sandara ir judejimo desnius,
Buktos g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Dvaro g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Sodų g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Upės g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Žiedo g., Buktos k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g šparaginių pupelių (turėjau šaldytų) 2 paprikos 4 pomidorai 5 ridikėliai (turėjau šaldytų), bet nebūtina 1 saujelė įvairiausių žalumynų (krapų, petražolių ir pan.) 200 g feta
sūrio 2 šaukštai baltojo vyno 5 šaukštai alyvuogių aliejaus Maltų juodųjų pipirų Druskos
Gaminimas: Šparagines pupeles sudėjau į verdantį vandenį ir paviriau apie 10 minučių. Supjausčiau paprikas, pomidorus, žalumynus ir sūrį. Šparagines
pupeles nusausinau ir taip pat šiek tiek pasmulkinau. Viską išmaišiau su vynu ir aliejumi. Apibarsčiau prieskoniais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: pora didelių saujų šparaginių pupelių keletas pomidorų didelė sauja skrudintų lazdyno riešutų
Užpilui: 1 v.š. riebios grietinėlės 2 v.š. alyvuogių aliejaus žiupsnis
druskos šviežiai maltų pipirų 1 v.š. citrinos sulčių šaukštelis medaus 0.5 a.š. prieskoninių augalų mišinio žiupsnis baziliko
Gaminimas: Užpilui viską sumaišome. Pupeles blanširuojame – užverdame didelį puodą vandens, tada į jį sumetame pupeles (prieš
tai nukarpome galiukus!), verdame kokias 3-4 minutes, jei norime traškių. Atvėsiname šaltame vandenyje ir nusausiname. Pomidorus supjaustome gabalėliais (arba tiesiog naudojame vyšninius pomidoriukus. Sumaišome pomidorus, pupeles ir stambiai kapotus riešutus. Užpilame padažu ir patiekiame.
|
|
|
|
|