Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
8-as didziausias Lietuvos ezeras [vard.],
1990-1991 m. NBA naujoku birzoje 1 numeriu pasauktas zaidejas,
Kiek valstybiu sudare Sovietu Sajunga, jos ikurimo pradzioje [zodziu],
Rasytojas, romanu? Broliai Karamazovai",? Baltosios naktys",? Idiotas",? Losejas", autorius (liet.) ,
Paskutinysis lietuvos Didysis Kunigaikstis is Gediminaiciu dinastijos,
Atgimimo g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Aušros g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Birutės g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Dariaus ir Girėno g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Daržų g., Rietavo m., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos 200 g kiaulienos šoninės 250 g šparaginių pupelių 10 juodųjų alyvuogių 2 skiltelės česnako Druskos Pipirų
Gaminimas: Veršieną įtriname druska,
pipirais, susmulkintu česnaku, suvyniojame ir 12 val. laikome šaltai. Šparagines pupeles apverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsusias pupeles ir alyvuoges juosta sudedame ant išklotos mėsos vidurio. Susukame vyniotinį. Jo viršų apvyniojame labai plonai supjaustytos kiaulienos šoninės
juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais. Galima kepti ir mažyčius vyniotinukus. Tada visus komponentus reikia susmulkinti. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Galime valgyti ir karštą, ir šaltą.
|
|
|
|
|