Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Metu laikas tarp vasaros ir ziemos,
Metu laikas, apie kuri nieko nezinojo kaledu senelis,
Metu laikas, kai daug sniego,
Metu laikas, kai labai bjauriai slapia ir medziai meta lapus,
Metu laikas, kuris turetu atspindeti gyvybe, atgimima,
Sodų g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
Tvenkinių g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
Zarasų g., Vaikutėnų k., Utenos r. sav.,
A. Masionio g., Vyžuonų mstl., Utenos r. sav.,
B. Radzevičiaus g., Vyžuonų mstl., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 - 2 stiklinės miltų 100 g cukraus 0,25 pakelio vanilinio cukraus 200 - 250 g spanguolių 200 g sviesto arba margarino 2 tryniai
Gaminimas: Margarinas arba
sviestas supjaustomas nedideliais gabalėliais ir paliekamas ant lentos, kad suminkštėtų. Tryniai atskiriami nuo baltymų, pastarieji įdedami į šaldytuvą. Tryniai ištrinami su šaukštu cukraus, sudedamas suminkštėjęs sviestas, miltai ir užminkoma tešla. Tada į apvalią formą (sviestu
tepti nereikia) įdedama tešla ir paskirstoma, padarius aukštus kraštus. Kepama 150-175 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol įgaus šviesiai rudą spalvą. Kol kepa paplotis, spanguolės nuplaunamos ir sugrūdamos, kad gautųsi košė, suberiamas vanilinis, paprastas cukrus, išmaišoma. Jei mėgstate
saldžiai, galite dėti daugiau cukraus, jei mėgstate rūgščiau - dėkite mažiau. Iškepęs paplotis išimamas iš orkaitės, ant jo sukrečiama spanguolių masė (tiek, kad nepratekėtų pro kraštus). Iš šaldytuvo išimami baltymai, suplakami iki standžių putų. Bebaigiant plakti, plona srovele įberiama
šiek tiek cukraus. Baltymai sukrečiami ant viršaus, kad paslėptų spanguoles ir pyragas iškart dedamas į orkaitę. Kepama tol, kol viskas gražiai paruduos. Šis pyragas ilgai būna šviežias.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 1 a. š.kepimo miltelių 100 g cukraus 1 citrinos žievelė 100 g sviesto 1 kiaušinis 1 a. š. vanilės 2 v. š. vandens 100 g
spanguolių
Gaminimas: Sumaišyti miltus, citrinos žievelę, kepimo miltelius. Sudėti tarkuotą sviestą. Viską sumaišyti rankomis. Sudėti plaktą kiaušinį, vanilę, vandenį, spanguoles. Viską gerai sumaišyti. Tešlą supilti įkepimo formą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušiniai 1 stiklinė cukraus 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 stiklinė spanguolių
Gaminimas: Išplakite kiaušinius su cukrumi. Įmaišykite miltus ir kepimo
miltelius. Suberkite uogas ir dar kartą išmaišykite. Kepimo formą patepkite aliejumi ir sudėkite tešlą. Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 45-50 minučių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g spanguolių 100 g sviesto arba margarino 150 g cukraus 2 šaukšteliai vanilinio cukraus 2 kiaušiniai 300-350 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Kremui: 200 g grietinėlės
(15-20%) 100-150 g cukraus
Gaminimas: Minkštą sviestą išsukame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome gerai išplaktus kiaušinius. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į skystą sviesto ir kiaušinių masę. Išmaišome. Tešla išklojame 27 cm skersmens
apvalų kepimo indą. Sudėkite ant tešlos spanguoles ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Išplakite grietinėlę su cukrumi ir užpilkite ant karšto pyrago. Laikykite šaldytuve apie 3-4 valandas.
|
|
|
|
|