Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg spanguolių 300 g obuolių 1,3 kg cukraus 2 pakeliai vanilinio cukraus 1,5 stiklinės vandens
Gaminimas: Perrinktas ir nuplautas spanguoles 2-3 min. plikyti verdančiame
vandenyje. Iš cukraus ir vandens išvirti sirupą, užpilti ant išgriebtų iš vandens uogų ir iš lėto užvirti. Tuomet uogienę staigiai atvėsinti. Tokią veiksmų seką kartoti 3 kartus. Paskutinį kartą virti, kol sirupas pradės tirštėti. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis
ir 5-8 min. plikyti verdančiame vandenyje. Išgriebus iš vandens, leisti vandeniui nuvarvėti ir tuomet obuolius sudėti į bebaigiančią virti spanguolių uogienę. Tuomet virti dar 15-20 min. Baigianti virti suberti vanilinį cukrų. Karštą uogienę supilti į švarius stiklainius, paviršių uždengti spiritu
suvilgytu pergamentinio popieriaus skridinėliu, uždengti plastmasiniais arba metaliniais dangteliais ir laikyti vėsioje tamsioje vietoje.
|
|
|
|
|