Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ventos 1-oji g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Ventos 2-oji g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Vieversių g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Vyšnių g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Vyturių g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežių spanguolių 250 ml obuolių acto 250 ml vandens 250 g rudojo cukraus 1 cinamono lazdelė 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų Nedidelis gabaliukas nulupto
imbiero
Gaminimas: Sudėkite visus produktus į puodą ir virkite virš mažos ugnies apie 20 minučių, išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilkite į padažinę. Variacijos: Kai kurie žmonės sako, kad nereikia pilti vandens ir spanguolės turi būti patiekiamos su minimumu
sulčių; kiti pabaigoje įdeda truputį krakmolo, kad padažas sutirštėtų; tai tik skonio reikalas! Paruošimo laikas: 5 min. kepimo laikos: 30 min.
|
|
|
|
|