Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tujų g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Alyvų g., Jūrės mstl., Kazlų Rūdos sav.,
E. Spurgaitės g., Jūrės mstl., Kazlų Rūdos sav.,
Geležinkelio g., Jūrės mstl., Kazlų Rūdos sav.,
Liepų g., Jūrės mstl., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 ml kefyro 2 kiaušinių baltymai 2 šaukšteliai kepimo miltelių 4 šaukštai kakavos romo esencija 1 stiklinė miltų 0,5 puodelio fruktozės Įdarui: 250 g
aviečių 4 kiaušinių baltymai 8 - 12 šaukštų fruktozės
Gaminimas: Sumaišome visus tešlai skirtus ingredientus, išskyrus kiaušinio baltymus. Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir tada įmaišome į tešlą. Masę pilame į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą ir
kepame 200 C laipsnių temperatūroje 20 minučių. Pyragą atvėsiname ir nupjauname gražiai viršų, kad geriau užsipiltų įdaras. Kiaušinio baltymus skirtus įdarui gerai išplakame, iki standžių putų, įdedame fruktozę ir išmaišome. Ant pyrago vidurio dedame avietes ir užpilame baltymus,
gražiai išlyginame ir dedame į orkaitę įkaitintą iki 150 - 180 C laipsnių kepame 10 minučių, tada išjungiame orkaitę ir pyragą laikome dar 20 - 25 minutes orkaitėje.
|
|
|
|
|