Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rudausių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudausių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 200 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 150 g cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 700 g grietinėlės 200 g pieniško šokolado 1 pakelis vanilės
cukraus 1 šaukštas konjako 3 šaukštai želatinos 10 vyšnių (iš kompoto)
Gaminimas: Ingredientus paskirstom taip:
Tešlai: 200 g miltų, 200 g minkšto sviesto, 1 kiaušinis, 100 g cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių. (jei pagrindo irgi norime šokoladinio,
pridedame dar porą šaukštų kakavos)
Šokoladiniam kremui: 600 g grietinėlės, 200 g pieniško šokolado, 1 pakelis vanilės cukraus, 1 šaukštas konjako, 3 šaukštai želatinos.
Papuošimui: 100 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, 10 vyšnių (iš kompoto).
Iš tešlai skirtų
produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome ją šaltai. Tada iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Apipjauname kraštus. Ant tešlos klojame sviestinį popierių ir užberiame pupelėmis, kad jos padengtų visą formą. Kepame 200° C temperatūroje, kol
kraštai gražiai pagelsta. Iš likusios tešlos formuojame apskritus sausainėlius ir iškepame juos 180° C temperatūroje. Trapios tešlos pyragą atvėsiname, nuimame pupeles bei sviestinį popierių. Paruošiame šokoladinį kremą. Jam išplakame grietinėlę, supilame į ją išlydytą šokoladą, konjaką, suberiame
vanilės cukrų. Nuolat maišydami supilame ištirpintą želatiną. Šią masę supilame į formą ant pyrago. Dedame į šaldytuvą ir laikome, kol kremas sustingsta. Pyragą puošiame iškeptais sausainėliais, plakta grietinėle ir vyšniomis.
|
|
|
|
|