Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jankaičių g., Liolių k., Rietavo sav.,
Jono Šerėno g., Liolių k., Rietavo sav.,
Ežero g., Lopaičių k., Rietavo sav.,
Piliakalnio g., Lopaičių k., Rietavo sav.,
Vingiuotoji g., Lopaičių k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Razinos, 100 gramų Juodasis šokoladas "Karališkasis" kartus, 100 gramų Sviestas 150 gramų Cukrus 150 gramų Kiaušiniai 4 vnt. Miltai 120 gramų Kepimo milteliai, 1.5
šaukštelio Krakmolas 50 gramų Kakava karti, 50 gramų Vanilinis cukrus 40 gramų Cukraus pudra arba šokoladinis glajus apliejimui
Gaminimas: Pirmiausiai, razinas nuplauti, užpilti konjaku, o jei jo neturit - tiesiog vandeniu ir palikti tol, kol ruošite tešlą. Nesmulkiai
sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės. Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų, razinas su konjaku (jei naudojote vandenį, razinas nusunkti ir pilti be vandens) bei šokoladą. Viską
gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įsitikinti ar gerą tešlą padarėte, pakabinkit tešlą šaukštu ir, jei ji labai palengva krenta, vadinasi tešla puiki. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Masę supilti į keksiukų formeles, įdėti į orkaitę ir kepti apie 40 min. Kepimo
pabaigoje keksiukai turi viršūnėlėse "susprogti", t.y. pasidaryti kaip ugnikalnio "kateris". Iškepus juos palikti orkaitėje atvėsti, o išėmus aplieti šokolado glajumi arba tik cukraus pudra.
Šis nuostabus desertas be galo skanus, nes iškepus Muffinų viduje "ištrykšta" išsilydęs šokoladas.
Taip pat nepaprastai skanu ant viršūnėlių išpilti paprasto lydyto šokolado. Patiekalą padaryti nesunku, o produktų kiekviena šeimininkė visada turės.
Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 60g kakavos 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 juodasis šokoladas 100 g cukraus 2 a.š. kepimo miltelių 1/3 stiklinės pieno 1/3 stiklinės aliejaus 1 a.š. vanilinio
cukraus
Gaminimas: Dubenyje sumaišyti kakavą, miltus, šokolado gabalėlius (sulaužytus smulkiai) , cukrų, kepimo miltelius, vanilini cukrų. Kitame indelyje sumaišyti pieną, kiaušinius ir aliejų. Gerai išmaišytą masę supilti ant sausų produktų masės ir viską gerai išmaišyti,
nepermaišyti. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių .
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 180 g juodo šokolado (geriausiai Karūnos) 3 kiaušiniai (atskirti) (2 baltymai į tešlą vienas papuošimui) 120 g sviesto 200 ml pieno 1 puodelis (200 ml) balto arba rudo
cukraus žiupsnelis vanilės 2 v.š. tirpios kavos 2-3 v.š. kakavos (nesaldintos) 2 1/2 puodeliai miltų 2 a.š. kepimo miltelių
Gaminimas: Sviestą ištirpinti, sudėti šokoladą, maišant ištirpinti iki vientisos masės. Kiaušinių trynius išmaišyti su cukrumi,
sumaišytu su vanile. Į sviestą su šokoladu sudėti kakavą, kavą, ir gerai išmaišyti masę. Tuomet po truputį į ją supilti pieną, atsargiai išmaišyti. Sukrėsti kiaušinius su cukrumi. Po truputį įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų ir įmaišyti į
tešlą. Tešlą dėti į paruoštą ir popierėliais išklotą keksiukų skardą. Supylus į krepšelius prismaigyti sukapoto juodo šokolado galima ir razinų ar riešutų. Pašauti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180 C apie 25 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g cukraus 4 kiaušiniai 200 g grietinės 1 pakelis vanilinio cukraus 300 g miltų 1 pakelis kepimo miltelių (15g) 150-200 g
šokolado
Gaminimas: Margariną su cukrumi ir kiaušiniais išsukame iki purios masės. Suberiame vanilinį cukrų, miltus, kepimo miltelius, sutarkuotą šokoladą ir įdedame grietinės. Kai tešlą jau paruošta, supilame jos į kiekvieną kepimo formelę ir kepame keksus 180 laipsnių
orkaitėje apie 20 min. Papuošiame pagal savo skonį ir fantaziją.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 140 g miltų 45 g kakavos 100 g cukraus pudros 1 žiupsnelis druskos 2,5 a.š. kepimo miltelių 1 didelis kiaušinis 100 ml pieno 80 ml margarino VILNIUS kepiniams 1 a.š.
vanilės šokoladas
Gaminimas: Sumaišome miltus, kakavą, cukraus pudrą, druską ir kepimo miltelius. Išplakame kiaušinius, supilame pieną, ištirpintą margariną ir vanilę. Viskas gerai išmaišoma. Sausus ir skystus ingredientus sumaišome tarpusavyje ir sudedame šokolado
gabaliukus. Paruoštą tešlą išpilstome į keksiukų formeles ir kepame 20 – 25 minutes 190 C laipsnių temperatūroje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 70 ml pieno 4 kaupini šaukštai miltų 3 šaukštai cukrus 2-3 šaukštai kakavos 1 šaukštelis kepimo miltelių 40 g margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas cukraus
pudros
Gaminimas: Cukrų maišome piene, kol nelieka cukraus granulių. Sumaišome kartu su išlydytu margarinu. Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Tešlą supilame į formeles ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių. Iškepusius
pyragėlius pabarstome cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g juodojo šokolado 30 g cukraus 3 kiaušiniai 50 g kvietinių miltų 5 g kepimo miltelių Įdarui: 130 g žemės riešutų sviesto 50 g
cukraus pudros
Gaminimas: Margariną ir šokoladą ištirpinkite virš silpnos ugnies (atskirai). Kiaušinius išplakite su cukrumi ir palengva maišydami supilkite šokoladą. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Žemės riešutų sviestą sumaišykite su margarinu ir
cukraus pudra. Į keksiukų formeles dedame šaukštą tešlos, tada arbatinį šaukštelį įdaro ir vėl tešlos. Kepame 7-10 min., 200 laipsnių temperatūroje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis 1 stiklinė miltų 1 stiklinė cukraus 100 g sviesto 200 ml karšto vandens 4 šaukštai kakavos miltelių 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 nutarkuota citrinos žievelė 0,5
citrinos sultys 0,5 šaukštelio sodos 1 šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas: Miltus persijoti ir sumaišyti su cukrumi, kakava, kepimo molteliais, soda, vaniliniu cukrumi, citrinos žievele ir sultimis. Į masę įmaišyti plaktą kiaušinį, supilti tirpintą sviestą, masę gerai
išsukti, tada iš lėto supilti karštą vandenį. Tešlą išpilstyti į 10-12 riebalais pateptų keksiukų formelių (galima iškloti ir popierinėmis formelėmis). Kepti 20-25 min., kai atvės, išimti iš formelių. Tiekti su raudonaisiais serbentais. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tašlai: 140 g miltų 45 g kakavos 100 g cukraus 2,5 šaukštelio kepimo miltelių Vanilinio cukraus - pagal skonį Šokolado - pagal skonį 100 ml pieno 80 ml
sviesto 1 didelis kiaušinis Glajui: 200 g maskarponės sūrio 3 šaukštai cukraus pudros
Gaminimas: Miltus, kakavą, cukrų, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų sumaišome atskirame inde. Pieną, tirpintą sviestą bei kiaušinį sumaišome ir supilame į sausų produktų indą
ir sumaišome. Į tešla sudedame šokoladą (juodą arba pienišką). Jei mėgstate riešutus, jų taip pat galite įdėti, skonio tikrai nesugadins :) Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Papuošti pasigamintu glajumi. Kad papuošimas būtų įvairių spalvų, įmaišykite po kelis lašus
maistinių dažų. Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 140 g miltų 45 g kakavos miltelių 100 g cukraus pudros 2 a.š. kepimo miltelių 1 kiaušinio (didelio) 100 ml pieno 80 g sviesto 1 žiupsnio druskos 1 šokolado su smulkintais
riešutais
Gaminimas: Persijoti miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl gerai išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti. Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir
išmaišyti. Masę dideliu šaukštu dėti į keksiukų formelesir kepti 190 °C temp. ir kepti 25 - 30 minučių.
|
|
|
|
|