Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skaidresne Pauksciu Tako sritis, kurios kryptimi regejimo spindulys eina 2000 sviesmeciu nuotoliu nuo Galaktikos centro,
Zvaigzdanyzis - viszalis medis arba krumas, kiles is Kinijos, vaisiai kvepia anyziumi,
Zaisminga pjese, dazniausiai barokines ar ankstyvojo klasicizmo siuitos dalis,
Profesine letine plauciu liga, kuria sukelia susikaupusios plauciuose cukranendriu atlieku dulkes,
Kosmodromas Kazachstane, i siaures rytus nuo Aralo juros. Naudojamas nuo 1957m.,
Pelfas,
Pelenė, Vilniaus Lopšelis - Darželis,
Pelenė, D. Galminienės IĮ,
Pelenė, Cheminė Valykla - Skalbykla, R. Safonovo Buitinių Paslaugų Įmonė,
Pelėdžiukas, Vilniaus r. Pagirių Lopšelis - Darželis,
Kuntapliškio g., Pamūšio k., Pakruojo r. sav.,
Mūšos g., Pamūšio k., Pakruojo r. sav.,
Sportininkų g., Pamūšio k., Pakruojo r. sav.,
Žvejų g., Pamūšio k., Pakruojo r. sav.,
Aleksandro Vainausko g., Pašvitinio mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g krakmolo 3 šaukštai miltų 4 kiaušiniai 450 g cukraus pudros 250 g sviesto arba margarino 1 šaukštas romo citrinų esencijos 2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo
milteliai) 3 apelsinai 1 šaukštas kakavos
Gaminimas: Produktus padaliname taip: Tešla: 250 g krakmolo, 3 šaukštai miltų, 4 kiaušiniai, 250 g cukraus pudros, 250 g sviesto arba margarino, šaukštas romo, citrinų esencijos, 2 šaukšteliai kepimo miltelių Sirupas:
dviejų apelsinų sultys, 3 šaukštai cukraus pudros Glajus: 150 g cukraus pudros, šaukštas kakavos, 4 šaukštai vandens, apelsinas Cukrų ir kiaušinius ištrinti. Įpilti esencijos, romo, suberti krakmolą, 2 šaukštus miltų ir maišyti 6 minutes. Pastoviai maišant sudėti minkštą margariną,
šaukštą miltų, išmaišytų su kepimo milteliais. Kepti 175C temperatūroje apie 1 val. Karštą pyragą subadyti ir apipilti karštu sirupu (apelsino sultys ir cukrus). Pyrago neišimti iš skardos, kol neatauš. Cukraus pudrą ištrinti su vandeniu ir kakava, ir šiuo glajumi aplieti
pyragą. Puošti apelsino skiltelėmis.
|
|
|
|
|