Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paukstis, kurio tarskiantis balsas lietuviu tautosakoje rado atgarsi pamegdziojime: "kres kres varskes, o kam-vaikam, kokiem-maziem",
Paukstis, kuris deda melynus kiausinius,
Paukstis, neperintis savo vaiku,
Paukstis, nuskrendantis ilgiausia atstuma iki perejimo vietu (apie 15000 km) : poliarine .....,
Paukstis, pagal krikscionybes tradicija laikomas pasiaukojancios meiles simboliu, nes snapu prasidreskes krutine ir krauju maitines savo vaikus,
Vaidilos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaidilutės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaidoto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaiguvos aklg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vainatrakio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,75 stiklinės cukraus 0,2 stiklinės karšto vandens 1 a. š. kepimo miltelių 3 kiaušiniai 1 sauja migdolų drožlių 1,3 stiklinė miltų 7 slyvos 125 g sviesto 1 a. š. vanilinio
cukraus
Gaminimas: Ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, vanilinį cukrų (aš dėjau vanilės esensijos, su ja kvapnesnis pyragas) ir įmaišyti ištirpintą sviestą. Po vieną sudėti kiaušinius, supilti verdantį vandenį ir gerai išmaišyti. Iš
slyvų išimti kauliukus ir kiekvieną slyvą padalinti į 4 dalis. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą, ant viršaus sudėlioti slyvas (nespausti), apiberti migdolų drožlėmis ir kepti apie 30 min. 180 laipsnių orkaitėje. Ps. Paskutinį kartą gamindama šį pyragą ant viršaus dėjau dalį
slyvų ir dalį pjaustytų kriaušių, tai gavosi iš viso fantastiškai saldžiarūgštis pyragas (kadangi šį kartą slyvos buvo šiek tiek rūgštokos).
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių
patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|