Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių 2-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Vyšnių 3-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Vyšnių 4-asis tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Vyšnių Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Vytauto g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinės miltų 1 kiaušinis 3/4 stiklinės parūgštinto vandens 100 g sviesto 250 g margarino 3 stiklinės juodųjų serbentų (Juodieji serbentai) 1 stiklinė cukraus 1 arbatinis
šaukštelis cinamono (Cinamonas) miltinis cukrus pyragui pabarstyti
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. lakštą subadome
šakute. Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis. Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų. Pyragą
apibarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|