Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia auksciausia temperatura, uzfiksuota zemes pavirsiuje (Libijoje) (xx.x) ,
Kaip romenai vadino dabartine Prancuzija ir siaures Italija,
Kaip vadinama plokstuma, kuri vairuoja jachta,
Sis zveris sventajame raste minimas kaip klasikinis drasos, jegos, kovos, kilnumo ir ziaurumo simbolis,
Rusu rasytojas, romano? Meistras ir Margarita" autorius,
Upės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Vilniaus g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žagariškių g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žaliasis tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žemaitės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: pusė kilogramo miltų, pusė stiklinės aguonų, 50 g. cukraus, 50 g. margarino
Gaminimas: Su cukrumi sumaišomas ištirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos. Gerai sumaišoma,
suberiami miltai ir užminkoma tešla, jei reikia įpilama pieno. Iš tešlos formuojami piršto storio voleliai. Jie pjaustomi įstrižai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami, kol pagels. Tiekiami su aguonpieniu, pasaldintu pienu ar kompotu.
|
|
|
|
|