Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kankinimo, kanciu vieta, kanciu saltinis,
Mokslinis darbas, uz kuri suteikiamas auksciausias mokslinis laipsnis,
Musulmonas, atlikes religine kelione i Meka,
Norvegu tautinis sokis, atliekamas vieno vyro,
Japonu kasdieninis medinis apavas,
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 batono riekelės 4 fermentinio sūrio griežinėliai 1 mažas svogūnas 80 g pievagrybių 4 šaukštai taukų paprikos miltelių pipirų druskos
Gaminimas: Pievagrybius
nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną nulupti, sukapoti, patroškinti taukuose (2 šaukštai), kol išgaruos vandens perteklius. Batono riekeles plonai patepti likusiais taukais, apdėti pievagrybiais, pabarstytais druska ir pipirais, pridengti sūrio griežinėliais (neturi
išsikišti už batono riekelės kraštų), pabarstyti prieskoniais. Apkepinti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje, kol sūris susilydys (apie 10 min.). Patiekti karštus, apipiltus kečupu.
|
|
|
|
|