Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Monetos vertes zenklas,
Leistina nukrypimo nuo nustatyto matmens riba,
Graiku mitologijoje - nimfos, Atlanto ir Okeanides Plejones dukterys,
Mineralas, vario oksidas, raudonoji vario ruda,
Daugiamete zole, paplitusi Kinijoje ir Korejoje, vaistazole,
Kelmės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kelmynų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kelmų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kemerio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kėnių skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 riekelės keptos duonos 50 g margarino 250 g veršienos smegenų (gali būti šaldytos) 1 svogūnas 1 šaukštas acto 1 šaukštas grietinės 1 kiaušinis 3 šaukštai sutarkuoto
fermentinio sūrio (parmezano) 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių pipirų druskos žalių petražolių
Gaminimas: Duonos riekeles iš vienos pusės patepti margarinu. Iš smegenų pašalinti plėveles, apvirinti actu parūgštintame vandenyje, nusunkti ir sukapoti. Pagardinti druska ir
pipirais. Svogūną nulupti, supjaustyti smulkiais kubeliais, apskrudinti likusiame margarine. Į apkepintus svogūnus įmesti sukapotas smegenis ir kiaušinį. Supilti grietinę. Duonos riekelių nepateptas puses apdėti mase, pabarstyti sūriu, išmaišyti su maltais džiūvėsėliais ir
apkepti. Skrebučius patiekti papuoštus žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|