Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepos 6-osios g., Mantviliškio k., Kėdainių r. sav.,
Rytų g., Mantviliškio k., Kėdainių r. sav.,
Vitaragio g., Mantviliškio k., Kėdainių r. sav.,
Draugystės g., Medekšių k., Kėdainių r. sav.,
Kudžionių g., Medekšių k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai miltų 1/8 l grietinės 3 kiaušiniai 1 šaukštelis druskos 4 šaukštai kapotų petražolių 1 kg bulvių 150 g lašinių 4 svogūnai 1 ryšelis svogūnų laiškų 4 šaukštai
aliejaus
Gaminimas: Grietinę suplakti su miltais, kiaušiniais, druska bei petražolėmis. Bulves nulupti, sutarkuoti, sukrėsti į drobulę ir gerai nuspausti (taip, kad būtų stiklinė sunkos). Į dubenėlį su nuspaustais bulvių tarkiais sukrėsti grietinės plakinį ir
išmaišyti. Lašinukus supjaustyti kubeliais, o nuluptus svogūnus perpjauti pusiau ir supjaustyti pusžiedžiais. Lašinukus paspirginti keptuvėje, suberti supjaustytus svogūnus ir kepti, kol gražiai pagels. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti. Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus (kiekvieną blynų
porciją kepti su šlakeliu aliejaus), dėti šiek tiek tešlos ir iškepti sklindžius. Iškepusius sklindžius laikyti 120 C orkaitėje. Kapotus svogūnų laiškus sumaišyti su spirgučiais bei svogūnais, jei reikia, šiek tiek pakaitinti. Tiekti pries sklindžių.
|
|
|
|
|