Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Och, grožio salonas,
Ocean OF Beauty, Trinit Grožio ir Estetikos Centras,
Obzor, Flobis Laikraštis Rusų Kalba,
Obuolys, Media Incognito Leidykla,
Obuolys, E. Rinkevičiaus Įmonės Parduotuvė,
Jaunystės 5-oji g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jaunystės 6-oji g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jaunystės takas, Šakių m., Šakių r. sav.,
Jazminų g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Justino Staugaičio g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištų kepenėlių 2 v. š. citrinų sulčių 1 a. š. medaus 3 - 4 v. š. augalinio aliejaus 300 g svogūnų 0,5 a. š. druskos Žiupsnelio pipirų 3 - 4 lauro
lapų
Gaminimas: Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais ir sudėti į dubenį. Tada sudėkite medų, supilkite citrinų sultis, gerai išmaišykite ir leiskite marinuotis, kol paruošite svogūnus. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Apkepkite
įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (10 - 15 minučių). Išimkite iš keptuvės svogūnus. Į įkaitiną keptuvę su aliejumi sudėkite kepenėles ir apkepkite ant didelės ugnies. Susidariusias sultis šaukštu pašalinkite. Kepkite dar 6 - 7 minutes. Sudėkite keptus svogūnus, visus likusius
komponentus ir troškinkite 5 minutes. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite uždengus dangtį. Po 5 minučių vėl dėkite troškinti dar 5 minutėms ant mažos ugnies. Skanaus.
|
|
|
|
|