Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jono Basanavičiaus g., Vegerių k., Akmenės r. sav.,
Klevų g., Vegerių k., Akmenės r. sav.,
Vegerių g., Vegerių k., Akmenės r. sav.,
Vėlaičių g., Vėlaičių k., Akmenės r. sav.,
Miško g., Ventos k., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g vištienos filė 150 g vyšninių pomidorų 1 mėlynas svogūnas 150 g fermentinio sūrio 15 juodųjų alyvuogių be kauliukų 2 šaukštai majonezo arba natūralaus jogurto be priedų 1
šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštas sojos padažo Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Vištieną suprieskoniuokite ir palikite pasimarinuoti per naktį ar bent 2 valandoms. Vištieną marinuoti galima įvairiausiais prieskoniais, pagal skonį ar paprastai pipirais
druska ir apšlakstyti aliejumi. Vištieną supjaustyti juostelėmis arba kubeliais ir pakepinti keptuvėje apie 15-20 minučių. Vištieną sumaišyti su pomidorais, smulkintu svogūnu, sūriu ir alyvuogėmis. Padažui naudojau aliejų, sojos padažą ir majonezą - viską sumaišiau ir apipyliau salotas.
|
|
|
|
|