Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salininkų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šviežių silkių filė 100 g svogūnų 4 šaukštai aliejaus 1/8 l vyno acto 100 g pomidorų tyrės 3 šaukštai cukraus žiupsnelis maltų uoginių paprikų 800 g šviežių bulvių 1
šaukštas kmynų
Gaminimas: Silkes trumpam panardinti į šaltą vandenį, išgriebti, nuvarvinti, išimti ašakas ir nusausinti drobule. Svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su aliejumi, kol suminkštės. Po 5 minučių supilti actą, sukrėsti pomidorų tyrę, suberti
cukrų, paprikų miltelius ir įpilti 1/8 l vandens. Padažą truputį pasūdyti. Silkes susukti (odele į vidų), glaudžiai sudėti į indą, užpilti padažu ir 5 minutes troškinti uždengtame inde. Atvėsinti. Bulves kruopščiai nuvalyti šepetėliu, sudėti į puodą, užpilti vandeniu, pasūdyti, suberti
kmynus ir virti 20 minučių. Vandenį nupilti, bulves atvėsinti ir patiekti prie silkės.
|
|
|
|
|