Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rokantiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250-300 g silkės filė 2 virtos morkos 2 galvos svogūno 2-3 šaukštai kečupo Santa Maria druskos ir pipirų (pagal skonį) 1-2 svogūno laiškai
Gaminimas: Morkas ir
svogūnus supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje 1-2 šaukštus aliejaus arba sviestą ir pakepinkite morkas ir svogūnus 3-4 minutes. Po to įmaišykite kečupą ir pakepinkite dar vieną minutę. Silkės filė gabaliukus patiekite su morkų ir svogūnų garnyru ir svogūnų laiškais. Skanaus
:)
|
|
|
|
|