Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krikscioniu svenciausias sakramentas,
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "palaimintas",
Mokslas, tiriantis priimtinus samprotavimo budus,
Zmogus, turintis fotografine atminti,
Sachmatuose - gresme, kad kuri nors figura gali kirsti priesininko karaliu,
Tilto g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Topolių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tremtinių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Trešnių Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Trumpoji g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g cukraus 250 g miltų 125 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 150 g šokolado (50 g papuošimui) 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai
pieno
Gaminimas: Cukrų, sviestą ir kiaušinį išsukame iki vientisos masės. Suberiame sutarkuotą šokoladą. Po šaukštą įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Užminkome tešlą ir 30 min. ją laikome šaltai. Tada iškočiojame 4 mm storio lakštą ir formuojame
sausainius. Kepame 150-170°C temperatūroje. Atvėsusius sausainius puošiame piene ištirpintu šokoladu.
|
|
|
|
|