Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 110 g margarino VILNIUS kepiniams 50 g cukraus 1 didelis kiaušinis Vanilė 130 g miltų 1 žiupsnelis druskos 100 g riešutų ~ 10 šaukštelių
uogienės
Gaminimas: Riešutus berkite ant kepimo formos ištiestos kepimo popieriumi ir pakepinkite 180 C laipsnių orkaitėje apie 8 – 10 minučių. Kai šiek tiek pakepa, riešutus susmulkiname. Sviestą išsukite su cukrumi (maišoma apie 3 minutes). Dėkite kiaušinio trynį ir
kelis lašus vanilės, išmaišykite. Miltus sumaišykite su druska ir suberkite į sviesto masę. Gerai išmaišykite tešlą ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių. Išplakite baltymus. Iš tešlos formuokite mažus rutuliukus, juos merkite į baltymų plakinį, tada apvoliokite riešutuose ir dėkite ant kepimo
formos. Šiek tiek įspauskite į dėkite truputį uogienės. Kepkite 170 C laipsnių orkaitėje apie 12 – 15 minučių.
|
|
|
|
|