Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Istaigos skyrius, kuriame tvarkomi dokumentai,
Istaigos, imones, organizacijos darbuotojai, nariai,
Istaigus uzmiescio gyvenamasis namas, vasarnamis,
Istatai, taisykliu rinkinys, nustatantis valstybinio organo, istaigos, organizacijos darbo tvarka,
Istatymo numatytas laikas kokiam nors pareigunui pareigas eiti,
Žvaigždžių Tako g., Kiauleikių k., Kretingos r. sav.,
Ežero g., Klibių k., Kretingos r. sav.,
Laukų g., Klibių k., Kretingos r. sav.,
Mokyklos g., Klibių k., Kretingos r. sav.,
Paupio aklg., Klibių k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Apie 50 vnt. sausainių (man išėjo dvi skardos dar nesulipdytų sausainių)
Tešlai: 350g miltų 200g sviesto arba kepinių margarino 150g cukraus 1 kiaušinio 2 kiaušinių
trynių 1 nutarkuotos citrinos žievelės Žiupsnelio druskos Žiupsnelio vanilinio cukraus Apvoliojimui: 200g graikiškų riešutų, maltų 2 kiaušinių baltymų Pertepimui: 100 g juodo šokolado 40 g sviesto
Gaminimas: 1. Sviestą iki purumo išsukite su
cukrumi, vanilinu, druska, romu ir citrinos žievele. 2. Įmuškite kiaušinį ir kiaušinio trynius ir vėl viską gerai išplakite. 3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį berkite į tešlą. Kai bus sunku maišyti, pradėkite minkyti rankomis. Tešla turi būti rieboka, minkšta,
nelimpanti prie rankų. Tešlą dėti į šaldytuvą bent 1 val. 4. Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus, juos merkite į kiaušinio baltymą ir gausiai apvoliokite maltuose riešutuose. 5. Sausainius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie
20 - 30 min., kol gražiai pagels. 6. Pertepimui. Šokoladą ištirpinkite kartu su sviestu ir palaukite, kol masė, truputį pravėsdama, sutirštės. 7. Iškepusius sausainius gerai atvėsinkite ir pertepus šokoladine mase, sulipinkite po du.
|
|
|
|
|