Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Strazdelio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Šermukšnių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Šermuonėlių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Šėtos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Šilelio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 350 g cukraus 5 kiaušiniai 250 g sviesto 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 pakelis vanilės cukraus 300 g kokoso drožlių
Gaminimas: Tešlai: 500 g miltų, 150 g
cukraus, 4 tryniai, 250 g sviesto (minkšto) arba margarino, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 pakelis vanilės cukraus. Kokosų masei: 5 baltymai, 200 g cukraus, 300 g kokoso drožlių. 1 trynys aptepimui. Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. laikome ją šaltai. Tuo metu
ruošiame kokosų masę. Baltymus su cukrumi išplakame iki standžių putų ir sumaišome su kokoso drožlėmis. Iš tešlos iškočiojame 3-4 mm storio lakštą. Sausainių formelėmis išspaudžiame sausainių pagrindą, ant jo dedame po šaukštelį kokosinės masės ir nedidelę tešlos gėlytę. Jos viršų patepame
trynio plakiniu. Kepame 150-170° temperatūroje.
|
|
|
|
|