Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokieciu tapytojas, "Kristaus gyvenimas", "Paskutine vakariene" autorius,
Apysaku ir apsakymu rinkiniu? Atostogos",? Herkus Mantas",? Duokiskis" romano? Kales vaikai" autorius,
Nitrozoaminas, stipriausias tabako gaminiuose esantis kancerogenas,
Zema ziedo pavidalo koraline sala, kurios viduryje telkso laguna,
Kuriais metais Detroite pagamintas pirmasis "Cadillac" markes automobilis,
Trumpoji g., Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.,
Elektrinės g., Bačkonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Alyvų g., Beloniškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Beloniškių g., Beloniškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Lomenos g., Beloniškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l mėsos sultinio 200 g šampinjonų 1 morka 1 bulvė Prieskoniai - pagal skonį 2-3 svogūno laiškai 1 pundelis žalių krapų
Gaminimas: Verdant mėsą įdėti šiek tiek
lauro lapų bei pipirų. Susmulkinki svogūną ir krapus, nuplauti ir griežinėliais supjaustyti šampinjonus. Įpylus į keptuvę truputį aliejaus apkepti grybus, svogūną ir krapus kartu. Galiausiai pjaustyti morką ir bulvę. Viską sudėti į mėsos sultinį. Virti apie 20 min., paskaninti grietine. Skanaus!
|
|
|
|
|