Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atstumas, kuri per metus nueina sviesa,
Atvaizdas, kuriame sviesios dalys yra tamsios, o tamsiosios - sviesios,
Atveriamasis pilvo ir gimdos sieneles pjuvis gimdymo metu,
Atvira paaukstinta aikstele prie namo,
Atviras arba dengtas dirbtinis vandens telkinys, dekoratyviniams sporto, technikos arba kitoms reikmems,
Bažnyčios g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Dainavos g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Gegužės 3-osios g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Gegužės a., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Gėlių g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l mėsos sultinio 200 g šampinjonų 1 morka 1 bulvė Prieskoniai - pagal skonį 2-3 svogūno laiškai 1 pundelis žalių krapų
Gaminimas: Verdant mėsą įdėti šiek tiek
lauro lapų bei pipirų. Susmulkinki svogūną ir krapus, nuplauti ir griežinėliais supjaustyti šampinjonus. Įpylus į keptuvę truputį aliejaus apkepti grybus, svogūną ir krapus kartu. Galiausiai pjaustyti morką ir bulvę. Viską sudėti į mėsos sultinį. Virti apie 20 min., paskaninti grietine. Skanaus!
|
|
|
|
|