Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušrinės Sodų 14-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 3 tryniai 1 stiklinė cukraus 3 šaukštai kokoso drožlių 1 sumalta citrinos žievelė 300-350 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 pakelis
vanilinio cukraus 3 baltymai 1,5-2 stiklinės miltinio cukraus 5-7 šaukštai mėtų sirupo konditerinių karoliukų
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užminkome trapią tešlą su kokosais. 30 min. ją palaikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4 mm storio tešlos
lakštą. Iš popieriaus pasiruošiame eglutės formos trafaretą ir jį uždėję ant tešlos išpjauname eglutės formos sausainius. Juos kepame kepimo popieriumi išklotoje skardoje 150°C temperatūroje apie 15 min. Tuomet suplakame baltymus su miltiniu cukrumi iki standžių putų. 2 šaukštus
glajaus atidedame, o likusį įmaišome mėtų sirupą ir juo aptepame sausainius bei pravėrę orkaitės dureles džioviname aukščiausioje lentynoje. Atvėsusius sausainius puošiame baltyminio glajaus taškeliais, į kuriuos įspaudžiame konditerinius karoliukus.
|
|
|
|
|