Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ukio sritis, apimanti energijos istekliu gavyba, ivairiu energijos rusiu gamyba, perdavima ir vartojima,
Svarbiausia bioprodukcionio ukio saka,
Kada Ispanija ir Portugalija istojo i Europos Ekonomine Bendrija,
Upe, tekanti per Viena, Bratislava ir Budapesta,
Svedu pramonininkas, savo vardu sukures apdovanojimus, uz nuopelnus zmonijai,
Plieno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Plikakalnio takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Plytinės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Plokščių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Plukių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaulės kojų 2 ausų 1 karkos šaldytų petražolių 2 morkų pipiro lauro lapų kalendros
Gaminimas: Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir
šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą
susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.
|
|
|
|
|