Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis slapimo sistemos ir vyru lyties organu ligas,
Mokslas, tiriantis sviedinio judejimo pabuklo vamzdyje ir ore desnius,
Mokslas, tiriantis sviesos prigimti, sklidima ir saveika su medziaga,
Mokslas, tiriantis zemelapiu ir gaubliu esme, savybes, spausdinima ir naudojima,
Mokslas, tiriantis zmogaus ir gyvunu kaukoles forma, sandara ir raida,
Pramonės pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
Prancūzų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pravieniškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pravienos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Priekulės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kiaulės galvos 2 morkos 1 svogūnas Prieskonių Lauro lapelių
Gaminimas: Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis
nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir,
kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
|
|
|
|
|