Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu nacionalinis valgis,
Lietuviu nakties dievas, gamtos vaisintojas ir laiko tvarkytojas, jaunikaitis sidabriniais rubais,
Lietuviu paprotys rengti apeigas ir vaises uzbaigus svarbu, dazniausiai talkomis atlikta darba,
Lietuviu ploto vienetas,
Lietuviu poeas, eilerasciu rinkiniu "Intymios giesmes", "Imago Mortis", "Uzgese chimeros akys", "Katarsis", publicistikos rinkinio "Milfordo gatves elegijos" autorius,
Kaštonų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Kriaušių g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
L. Giros g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Laisvės g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Liepų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litras kefyro 0,5 litro pasukų 1 litrinis stiklainiukas marinuotų burokelių 5 kiaušiniai kietai virti 1 agurotis 100 g špinatų 50 g salotų lapų
Gaminimas: Į didelį
dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visu skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgome su virtomis bulvėmis. Skanaus
|
|
|
|
|