Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kisinių g., Kisinių k., Klaipėdos r. sav.,
Klaipėdos g., Kisinių k., Klaipėdos r. sav.,
Stučių g., Kisinių k., Klaipėdos r. sav.,
Aguonų g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Aguonų takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g gražgarsčių 200 gr mėlynojo pelėsinio sūrio 2 kriaušės 75 g sviesto 50 ml balzamiko acto 2 v. š. alyvų aliejaus
Gaminimas: Ant lėkštės (vienos didelės arba 6 mažų
salotinių) išdėstyti salotų lapus, o ant viršaus sutrupinti sūrį. Gilioje didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies išlydyti sviestą ir sudėti supjaustytas (1 cm storio) kriaušių skiltelės vienu sluoksniu. Virkite kriaušes svieste dvi minutes, retkarčiais pakratydami keptuvę. Apverskite kriaušes ir
kepkite dar vieną minutę. Išimkite kriaušes ir išdėstykite jas ant salotų lėkštės. Į keptuvę kur virė kriaušės įpilkite balzamiko actą ir ant silpnos ugnies virkite tris minutes, kad actas sugertų skonį kuris liko keptuvėje. Nuimkite gauta padažą nuo ugnies ir įmaišykite alyvuogių aliejų.
Užpilkite šiltą padažas ant salotų ir nedelsdami patiekite.
|
|
|
|
|