Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 40 g Pekano riešutų 400 g keptos vištienos 1 raudonasis svogūnas 1 salieras 100 g rūkytos šoninės (kiaulienos) 150 g vynuogių 1 šaukštas džiovintų spanguolių 2 šaukštai
majonezo
Gaminimas: Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje iki 3 minučių. Sukapokite arba sumalkite. Vištieną supjaustykite kubeliais. Sukapokite svogūną. Saliero stiebą supjaustykite kubeliais. Rūkytą šoninę susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje
apie 2 minutes. Vynuoges perpjaukite per pusę. Viską sumaišykite kartu su majonezu.
|
|
|
|
|