Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslininkas issifraves egiptieciu hieroglifus,
Mokslininkas, atrades reliatyvumo teorija,
Mokslininkas, is kurio pavardes kilo zodis "pasterizavimas",
Mokslininkas, kurio paskutiniai zodziai, pasak padavimo, buvo "neardyk mano apskritimu",
Mokslininkas, kuris tyrineja pirmykste kultura is iskasenu ir senienu,
Vieversių g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vilbėno g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vilties g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vingio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vyšnių g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vidutinio dydžio salieras 300 g troškintų veršienos kepenėlių 2 šaukštai kapotų petražolių druskos pipirų mairūno (Kvapusis mairūnas)
Gaminimas: Nuplautą salierą išverdame
pasūdytame vandenyje. Atvėsusį salierą nulupame, nupjauname viršūnę ir šaukšteliu išskaptuojame vidų. Įdarui kepenėles permalame mėsmale arba supjaustome kubeliais. Kepenėles sumaišome su majonezu, druska ir susmulkintais prieskoniais. Šią masę sudedame į saliero vidų, uždedame nupjautą
viršūnę ir 10 min. troškiname arba kepame orkaitėje.
|
|
|
|
|