Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Chorinis dainavimas be pritarimo,
Antikos rasytojas, komedijos "Varles", "Vapsvos" autorius,
Sveicaru tapytojas, tape samoningai neturincius rysio reljefus, piesinius: Hansas .....,
Lietuviu rasytojas, romano "Sodybu tustejimo metas" autorius,
Kompozitorius, baleto "Egle - zalciu karaliene" autorius,
Visorių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų salierų 150 gramų sviesto 1 stiklinė pieno 1 šaukštas kvietinių miltų Druska Citrinos rūgštis Petražolės Gaminimas: Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir
parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|