Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Ruzgio g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jazminų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jurginų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
K. Donelaičio g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
K. Giedrio g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų salierų 150 gramų sviesto 1 stiklinė pieno 1 šaukštas kvietinių miltų Druska Citrinos rūgštis Petražolės Gaminimas: Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir
parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|