Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karaliaučiaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Karklų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Karpiškio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kaštonų al., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kauno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g ryžių 1,5 l pieno 300 g moliūgo minkštimo 100 g sviesto Cukraus pudros, cinamono (pagal skonį)
Gaminimas: Į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį suberkite ryžius ir
virkite 7 minutes. Vandens turi būti tik tiek, kad apsemtų ryžius, virš ryžių vandens neturi būti. Po to supilti pieną ir virti dar 10 minučių, vis pamaišant. Moliūgų minkštimą susmulkinti ir kepinti ištirpintame svieste apie 10 minučių. Į moliūgus įmaišyti prieskonių pagal skonį. Kepintus
moliūgus įmaišyti į ryžių košę. Pavirti apie 2-3 minutes. Po to uždengti ir palikti dar 10 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|