Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks zymus zmogus pasake: "Keliauti - tai kiekviena akimirka gimti ir mirti",
Koks zymus zmogus pasake: "Meile - vienintele aistra, nepripazistanti nei praeities, nei dabarties",
Koks zymus zmogus pasake: "Meile yra tada, kai nori kitam viska atiduoti, o aistra, kai nori viska gauti",
Koks zymus zmogus pasake: "Meile parodo zmogui, koks jis turetu buti",
Koks zymus zmogus pasake: "Nera prasmes prisiminti praeiti, jei ji neturi itakos dabarciai",
Šiaurės skg., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Šmuškevičiaus a., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Šviesos g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Taikos g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Tiesioji g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai alyvų aliejaus 1 puodelis baltų ryžių 0,25 puodelio svogūnų, supjaustytų 2 Poblano čili pipirai, pakepti, nulupti, be sėklų ir supjaustyti 6 svogūnų laiškai, plonai
supjaustyti 1 skiltelė česnako, susmulkinta 0,25 šaukštelio druskos 0,25 šaukštelio kuminų 1,75 puodelio daržovių sultinio
Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 190C. Inde "vok" ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite ryžius ir kepkite maišydami 2 minutes arba
kol ryžiai patamsės. Sudėkite svogūnus, kepkite maišydami 1 minutę. Sudėkite svogūnų laiškus, česnaką, druską & kuminus; maišydami kepkite 20 sekundžių. Supilkite sultinį ir užvirkite ant didelės ugnies. Sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengtą 15 minučių arba kol ryžiai bus beveik
minkšti. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir perdėkite ryžius į 1,5 l kepimo indą. Kepkite orkaitėje neuždengtus 15 minučių arba kol ryžiai bus minkšti. Patiekite karštą.
|
|
|
|
|